Închide meniul

Daniel Pancu, convins de suporteri să devină preşedinte la Rapid: "Va fi liantul dintre conducere şi echipă"

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 8:05

Reclamă
Daniel Pancu, convins de suporteri să devină preşedinte la Rapid: "Va fi liantul dintre conducere şi echipă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Daniel Pancu a acceptat funcţia de preşedinte la Rapid

Chiar dacă Dani Coman l-a sfătuit pe Daniel Pancu să nu renunţe la cariera de antrenor, acesta a ales să rămână implicat în proiectul de la Rapid.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu am declarat de când a plecat că eu aș vrea ca el să rămână în club, pentru că el a fost încă de la început în acest proiect. Am avut un ajutor foarte mare din partea lui Liviu Ungurean (n.r. unul dintre liderii galeriei rapidiste), el a fost cel care a vorbit și s-a gândit la acest lucru. 

Suporterii l-au convins să rămână în club. Pretențiile sunt foarte mari, el are foarte multe lucruri pe care trebuie să le învețe, dar lui îi va fi ușor pentru că, repet, este de la început în acest proiect. El va fi liantul dintre conducere și echipă", a declarat Victor Angelescu pentru ProSport

Daniel Pancu, în locul lui Ovidiu Burcă

Daniel Pancu îl va înlocui în fucţia de preşedinte pe Ovidiu Burcă. Finanţatorul Victor Angelescu a dat asigurări că şi acestuia i se va găsi un loc în organigrama clubului. 

"Ovidiu Burcă rămâne în proiect. Este un om de nota 10, și el și-a dorit ca Pancu să rămână. Lucrurile s-au întâmplat foarte repede și o să vă anunțăm ce poziție va ocupa în club", a mai spus Angelescu pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și