Închide meniul

Gigi Becali e vedetă în Anglia. Dezvăluirile făcute de un fost jucător de la FCSB. ”Vorbea despre cum jucătorii fac prea mult sex”

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2020, 16:07

Reclamă
Gigi Becali e vedetă în Anglia. Dezvăluirile făcute de un fost jucător de la FCSB. ”Vorbea despre cum jucătorii fac prea mult sex”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, atacat de un fost jucător

”Vorbea despre cum jucătorii fac prea mult sex și tot felul de astfel de lucruri. Mă gândeam că omul ăsta nu are cum să fie la fel ca la TV. E o persoană pasionată, dar nu realizează cât de mult afectează acest club”, a spus Tahar, pentru The Guardian. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tahar: ”A fost un șoc cultural”

Înainte de FCSB, Tahar a jucat la Gaz Metan Mediaș, în perioada 2012-2015, și a recunsoscut că a avut un șoc când a văzut zăpada din România. 

"A fost un șoc cultural pentru că nu mai plecasem din Anglia până atunci. Zăpada era atât de mare atunci când am ajuns, că am început să mă gândesc: "Oare în ce m-am băgat? Unde am ajuns". 

Aymen TaharAm petrecut trei ani la Gaz Metan Mediaș, însă în primele trei luni mi-a fost foarte dificil. M-am întors acasă și nu mai voiam să revin. Dar am realizat că nu era o șansa pentru mine să pot juca în fotbalul profesionist", a mai spus Tahar. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și