Închide meniul

Haos la CFR Cluj! Propunerea făcută de conducerea clubului. Care este răspunsul jucătorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 12:32

Haos la CFR Cluj! Propunerea făcută de conducerea clubului. Care este răspunsul jucătorilor

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via hepta

Haos la CFR Cluj! Propunerea făcută de conducerea clubului. Care este răspunsul jucătorilor

Potrivit GSP, fotbaliștii au primit salariul pe luna februarie, iar clubul îi obligă să semneze noi anexe, în care se specifică o nouă amânare. Astfel, sportivii nu vor încasa niciun ban până pe 25 iunie, atunci când ar urma să intre salariul pe martie și restanțele din cupele europene și campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii străini de la CFR nu sunt de acord cu aceste măsuri

”Nu le convine multora. Au rate, au probleme, străinii au nevoie să trimită bani familiilor. Camora, de exemplu, a semnat, dar el deja nu mai poate fi considerat străin. Cine nu are economii acum, o să aibă mari probleme. 

Fiecare negociază individual, dar până acum sunt destui care n-au semnat și nici nu vor s-o facă, dacă nu primesc măcar o parte din restanțe. Iar dacă ar fi plătiți doar unii, asta ar duce la tensiuni în lot", susțin apropiați ai clubului, susține GSP.

Fotbaliștii de la CFR Cluj intră de azi în cantonament și urmează să fie testați pentru a treia oară pentru coronavirus. Rezultatele vor fi comunicate în 48 de ore. Primul test a ieșit negativ pentru toată lumea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și