Închide meniul

Casa lui Sorin Cîrțu, vandalizată în prima noapte în care românii au putut ieși liberi pe străzi

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 9:34

Reclamă
Casa lui Sorin Cîrțu, vandalizată în prima noapte în care românii au putut ieși liberi pe străzi

Profimedia

Sorin Cîrțu, atacat de fanii echipei lui Adrian Mititelu

Fanii echipei lui Adrian Mititelu nu l-au iertat pe Cîrțu pentru faptul că a acceptat să fie președintele echipei din Liga 1. Ultrașii Peluza Sud ‘97, facțiune ce susține formația lui Adrian Mititelu, i-au vandalizat casa. Acesția au mers la reședinte oficialului Universității Craiova și au scris pe garduri mesaje jignitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Adrian Mititelu a promovat în Liga 2

Federația Română de Fotbal a decis, astăzi, că Liga 3 nu se va mai relua, iar mai multe echipe vor promova în Liga 2, așa cum este cazul echipei patronate de Adrian Mititelu.

Astfel, conform hotărârilor din Comitetul Executiv, în Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Este și cazul FC U Craiova 1948.

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi oficial, FC Universitatea Craiova a promovat în Liga 2 în urma unei decizii luate de către Comitetul Executiv pe data de 11 mai.

Reclamă
Reclamă

Prin hotărârea Comitetului de Urgentă al FRF din 11 mai, campionatul Ligii 3 nu va mai fi reluat pentru partidele rămase de disputat în sezonul 2019-2020", au scris cei de la FC U Craiova 1948 pe Facebook.

 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și