Închide meniul

Ionuț Negoiță are un mesaj clar pentru fanii lui Dinamo: ”Trebuie să facă eforturi, altfel moare pacientul”

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 17:30

Reclamă
Ionuț Negoiță are un mesaj clar pentru fanii lui Dinamo: ”Trebuie să facă eforturi, altfel moare pacientul”

Fanii revin pe stadioane

Hepta

Negoiță are un mesaj pentru fanii din proiectul ”Doar Dinamo București”. Actualul patron ar vrea să le cedezele lor acțiunile și nu unui alt acționar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță: ”Fanii trebuie să facă eforturi”

”Le-am spus colegilor mei să stea de vorbă, să informeze reprezentanții suporterilor, care sunt acționari. Fotbalul e pentru suporteri, nu pentru mine, ei s-au implicat, ei au fost finanțatorii clubului în ultima perioadă.

Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acțiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacția, în speranța că va veni un investitor. Ei vor fi informați despre condițiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acțiuni.

Sunt informați, se lucrează la un plan de austeritate pentru perioada următoare, până când va apărea, știu eu, o minune. Sunt datorii de 3.000.000 de euro, ar trebui să vină cineva care măcar să acopere datoriile.

Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp. Suporterii s-au mișcat foarte bine, pasul următor acesta ar fi, să preia pachetul majoritar de acțiuni, cam aceasta este singura variantă pentru Dinamo, din păcate. Aștept să văd reacția lor”, a spus Negoiță, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 2-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” Vezi toate știrile
Citește și