Închide meniul

Cristiano Bergodi trezește Bănia! ”Mă gândesc la titlu, nu am venit aiurea”. Ce spune de relația cu fanii Craiovei

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2020, 6:14

Reclamă
Cristiano Bergodi trezește Bănia! ”Mă gândesc la titlu, nu am venit aiurea”. Ce spune de relația cu fanii Craiovei

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi a ajuns la Craiova

Pe Bergodi nu îl sperie diferența de patru puncte care o desparte pe Craiova de echipa lui Dan Petrescu. La egalitate cu oltenii se mai află și rivala FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi: Mă gândesc la titlul cu Universitatea Craiova

”Și eu mă gândesc la titlu. Nu am venit aici, aiurea. Consider că e o echipă bună și de ce să nu ne gândim la titlu? Suntem aproape de primul loc,  Corneliu Papură a făcut o treabă bună și suntem aproape de CFR Cluj.

A fost ușor cu domnul Rotaru, ne-am pus de acord imediat. Luptăm cu toate echipele, dar Clujul e principala candidată la titlu cu FCSB. Le transmit fanilor că avem dorința de a juca un fotbal bun. Sunt jucători foarte buni și cred că putem face treabă bună”, a spus Bergodi, care a avut un drum de coșmar până la Craiova. 

După ce a fost anunțat ca antrenor al Craiovei, mai mulți fani au criticat decizia luată de Mihai Rotaru. FC Voluntari e ultima echipă antrenată de Bergodi. 

”Sper ca suporterii să mă primească bine. Ceea ce vor vedea pe teren, dacă echipa arată bine, voi fi primit bine. Vom juca, probabil, cu porțile închise”, a mai spus Bergodi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și