Închide meniul

EXCLUSIV | Eugen Trică, euforic după promovarea FC ”U” Craiova în divizia secundă. ”Liga 1 este ținta noastră!”

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 15:41

Reclamă
EXCLUSIV | Eugen Trică, euforic după promovarea FC ”U” Craiova în divizia secundă. ”Liga 1 este ținta noastră!”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

EXCLUSIV | Eugen Trică, euforic după promovarea FC ”U” Craiova în divizia secundă. ”Liga 1 este ținta noastră!”

Sezonul din Liga 3 s-a încheiat prematur din cauza pandemiei, iar FRF a decis formațiile promovate. Printre ele se află și Craiova, care prin vocea tehnicianului Trică are ca obiectiv accederea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică: ”Un mic pas spre Liga 1, acolo este ținta noastră!”

”Noi ne gândeam că o să continuăm acest campionat. Dacă a venit acest virus neaşteptat, n-am avut ce face. Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că ei au fost artizanii promovării. Un mic pas, să zic aşa, spre Liga 1, că acolo este ţinta noastră.

Eu îmi doream să continuăm, pentru că vedeam şi alţi jucători la lucru, să spun aşa. Adică mai aveam timp să-i urmăresc cu atenţie, mă refer la cei care au jucat mai puţin”, a spus Trică, pentru AntenaSport.

Trică spune că are nevoie de transferuri pentru a se bate la promovare

Eugen Trică este în încrezător în echipa sa, dar susține că mai are nevoie de jucători cu experiență, pentru a putea promova în Liga 1.

”Automat îţi mai trebuiesc 4-5, chiar 6 jucători cu experienţă. Aceşti jucători trebuie să ştie că vin la un club cu o istorie bogată, ei trebuie să se implice 100%.

Reclamă

O să fie bătălie mare, sunt multe echipe cu tradiţie. Acum nu ştiu cine va promova sezonul acesta în Liga 1, dar rămân vreo 5-6 echipe care cu siguranţă se vor bate şi sezonul viitor la promovarea în Liga 1”, a mai precizat Trică, pentru AntenaSport.

Trică a vorbit și despre lupta la titlu din Liga 1

Tehnicianul susține că orice este posibil în bătălia pentru titlu. El vede trei favorite: CFR Cluj, FCSB și CS U Craiova.

”La Liga 1, din ce văd eu cum stau lucrurile, se cam joacă. Nu e mare diferenţă între prima clasată, a doua şi a treia

Reclamă 4 / 0/3

Are un avans CFR-ul, dar nu se ştie, văd că şi CS U Craiova îşi doreşte să ia campionatul, şi FCSB la fel”, a concluzionat Trică, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și