Închide meniul

Iasmin Latovlevici, refuzat de Gigi Becali: "Ce să mai fac cu el?!"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 9:43

Reclamă
Iasmin Latovlevici, refuzat de Gigi Becali: "Ce să mai fac cu el?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Iasmin Latovlevici este prea "bătrân" pentru FCSB

Latovlevici a fost dat afară de la Kisvarda, după ce a fugit în România, iar acum este liber de contract. Ajuns la 34 de ani, el nu mai reprezintă o soluție pentru cei de la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tată, ce vreți să mai fac eu cu Latovlevici? El este istorie pentru noi. Vreți să îl țin pe Panțîru pe bancă pentru a juca unul de 34 de ani? O vrea el să vină, dar s-au mai întors Rusescu, Tănase și Adi Popa. Ați văzut să mai facă vreunul ceva? Toți jucau doar din amintiri.

Cum le-am mulțumit și lor pentru tot ce au făcut pentru Steaua, așa îi mulțumesc și acum lui Latovlevici, însă eu am de gând să merg pe mâna tinerilor. Pe mine mă interesează să fac bani cu ăștia tineri. Ce pot să mai fac eu cu jucători trecuți de 34 de ani? Ăștia tineri zbârnie la antrenamente și la testele fizice", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Iasmin Latovlevici i-a atacat pe dinamoviști

Iasmin Latovlevici încă nu a uitat de rivalitatea pe care a avut-o cu Dinamo. Fostul fundaș al lui FCSB este convins că fotbalul românesc ar putea continua, fără probleme, și dacă gruparea din Ștefan cel Mare ar falimenta.

"Fotbalul ar fi mai sărac fără Dinamo, dar la început, până când ne-am obișnui. Dacă ar dispărea, la început ar fi groaznic. După, lumea s-ar obișnui, adică ar reveni lucruri la normal și fără echipa Dinamo", a declarat Iasmin Latovlevici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și