Închide meniul

Sorin Cârțu, discurs fără precedent: ”Ce organism sportiv e acela care nu poate lupta cu un virus?! Nu trăiești, te aruncăm la groapă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 5:50

Reclamă
Sorin Cârțu, discurs fără precedent: ”Ce organism sportiv e acela care nu poate lupta cu un virus?! Nu trăiești, te aruncăm la groapă”

Sorin Cârţu

Mediafax Foto via Hepta

Cârțu a dat exemplul spartanilor în lupta pe care oamenii o ducă cu pandemia de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici trebuie văzut şi cum erau spartanii. Eşti bun pentru luptă? Nu trăieşti, te aruncăm la groapă. Ce organism de sportiv e acela care nu poate să se bată cu un virus?”, a spus Sorin Cârțu la Telekom Sport.

Sorin Cârțu: ”Care e problema că, la un moment dat, va fi pozitiv”

Președintele Universității Craiova și-a continuat discursul incredibil.

Lumea trebuie să înţeleagă şi oamenii care iau decizii că vorbim despre nişte sportivi. Vorbim despre un organism antrenat. Care e problema că la un moment dat va fi pozitiv? O să fie pozitiv două, trei zile. Îşi ia medicamentele şi scapă, pentru că virusul se bate cu un organism antrenat, cu un sistem imunitar puternic. Dacă nu e aşa, nu are ce să caute la sport, mai bine îl dăm deoparte”, a mai spus Sorin Cârțu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:50 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 0-0. Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și