Închide meniul

EXCLUSIV | Premiul pentru câștigarea Cupei Campionilor! Dezvăluirile eroului de la Sevilla, după 34 de ani. ”Am fi fost ipocriţi să nu recunoaştem asta”

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2020, 5:32

Reclamă
EXCLUSIV | Premiul pentru câștigarea Cupei Campionilor! Dezvăluirile eroului de la Sevilla, după 34 de ani. ”Am fi fost ipocriţi să nu recunoaştem asta”

Getty Images

Helmut Duckadam a intrat în istoria fotbalului

”Vitejiștii” au pus mâna pe câte un ARO, care, la acea vreme, ”era echivalentul a 3-4 Dacii”, susține eroul de la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: ”Premiul a fost substanțial”

"Primele n-au fost foarte mari în acele jocuri de calificare. Câştigarea Cupei a adus la fiecare jucător, practic, o maşină Aro. Chiar dacă era din stocul Armatei. Era o maşină veche. Dar era un premiu foarte consistent şi am fi fost ipocriţi să nu recunoaştem acest lucru. 

Pentru că atunci acele maşini erau foarte cautate. Practic, acele maşini costau undeva la 3-4 Dacii noi, din acea perioadă. Premiul a fost substanţial", a declarat Duckadam, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Steaua – Barcelona 0-0, 2-0 (după penalty-uri)

Duckadam a fost eroul de la Sevilla. El a apărat consecutiv cele 4 penalty-uri executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos, intrând în istoria fotbalului. Steaua s-a impus cu 2-0, după loviturile de departajare. Lăcătuș și Balint au transformat penalty-urile care au adus cel mai râvnit trofeu al fotbalului.

Steaua: Helmuth Duckadam – Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu – Lucian Bălan (Anghel Iordănescu – '73), Gavril Balint, Ladislau Boloni, Mihail Majearu – Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă (Marin Radu II – '107).

Reclamă

FC Barcelona: Francisco Gonzalez Urruticoechea – Gerardo Miranda Concepcion, Miguel Bernardo Blanquetti, Jose Ramon Alexanco Ventosa, Julio Alberto Moreno Casas – Victor Munoz Manrique, Bernd Schuster (Jose Moratalla Claramunt – '85), Marcos Alonso Pena, Angel Pedraza Lamita – Steve Archibald (Angel 'Pichi' Alonso Herrera – '106), Francisco Jose Carrasco Hidalgo.
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și