Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Nistor nu a fost afectat de pandemie. "Am făcut destul de multe grătare în această perioadă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2020, 12:43

Reclamă
EXCLUSIV | Dan Nistor nu a fost afectat de pandemie. "Am făcut destul de multe grătare în această perioadă!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Nistor face grătare pe timpul pandemiei

Nici măcar pandemia de Covid-19 nu i-a dat lui Nistor mari bătăi de cap. Fotbalistul oltenilor a recunoscut că se vede, chiar și în această perioadă, cu prietenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor "driblează" distanțarea socială

Fostul căpitan al lui Dinamo nu își face griji că s-ar putea infecta cu coronavirus. În timpul izolării, Nistor a încins grătarele.

"Am făcut destul de multe grătare. În general, în weekend ne strângem. Mai veneau părinții pe la mine, diferiți prieteni. La mine nu a fost nicio problemă cu acest virus, din fericire nu a fost nicio persoana infectată și totul a fost ca și cum nu s-ar fi întâmpla nimic", a reacționat fotbalistul Universității Craiova în exclusivitate pentru AntenaSport.

Internaționalul român asigură că nu a pus kilograme în această perioadă. Este pregătit pentru reluarea Ligii 1.

"Chiar acum câteva zile am avut proba cântarului și nu am avut nicio problemă, totul este ok. Ne pregătim bine, alergăm și sperăm că totul va decurge normal", a subliniat Nistor.

Reclamă

Jucătorii lui Corneliu Papură nu au probleme cu banii. Mihai Rotaru a decis să nu îi bage pe fotbaliști în șomaj tehnic, așa cum au făcut-o rivalele din play-off. Nistor și coechipierii săi au început antrenamentele încă de luna trecută. Se pregătesc în efectiv redus, purtând măști de protecție.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și