Închide meniul

Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:00

Reclamă
Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Florin Prunea, despre reluarea fotbalului din România: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgență nu va continua și din 15 mai, astfel că sportivii pot relua pregătirile, dar cu anumite restricții. De asemenea, Ionuț Stroe a precizat care sunt condițiile pentru reluarea antrenamentelor pentru formațiile din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Trebuie să ne facem temele, nu e de joacă!”

Florin Prunea a dezvăluit că niciun jucător de la Dinamo nu a părăsit România în timpul stării de urgență, însă va trebui să îi convingă să fie ”profesioniști”, după ce au fost băgați în șomaj tehnic.

"Urmează să discut cu antrenorii şi să vedem exact, trebuie să ne facem temele, nu e de joacă. Începem, dar ce e mai important în această perioadă e să-i avem pe jucători şi pe toţi cei din staff, care vor fi acolo, să fie sănătoşi, să-şi desfăşoare activitatea normal. Sunt multe chestiuni de pus la punct, de aceea până la reunirea echipei trebuie să le rezolvăm.

După ridicarea stării de urgenţă, suntem un caz fericit, nimeni n-a părăsit ţara, majoritatea sunt acasă. Pe data de 15, când se va ridica starea de urgenţă, ei se vor prezenta, vor primi documente că sunt în interes de serviciu şi nu vor fi probleme. Jucătorii şi antrenorii care au suferit diminuări substanţiale, unii în şomaj tehnic, alţii li s-au suspendat contractele, va fi foarte greu pentru antrenori să lucreze cu jucătorii nemulţumiţi", a spus Prunea, pentru Telekom Sport.

Ionuț Stroe: ”Sportivii vor sta într-un regim închis”

”Sportivii vor sta într-un regim închis și-și vor desfășura activitatea controlat. Cluburile trebuie să dispună de o bază proprie, cu spații de cazare, bucătărie, spații medicale, terenuri de antrenament, săli de forță sau alte utilități. Baza sportivă are nevoie de personal administrativ și de suport care să fie utilizat prin rotație, în ture de 14 zile.

Reclamă

În interiorul bazelor, vor exista măsuri și reguli clare pentru sălile de antrenament, vestiare, spălătorie și zonele medicale. Trebuie să existe și spații pentru persoanele suspecte de COVID-19”, a declarat Ionuț Stroe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și