Închide meniul

Ar fi transferul verii în Liga 1! Nicușor Stanciu poate ajunge la CFR Cluj! Care sunt condițiile

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 5:16

Reclamă
Ar fi transferul verii în Liga 1! Nicușor Stanciu poate ajunge la CFR Cluj! Care sunt condițiile

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via hepta

Ar fi transferul verii în Liga 1! Nicușor Stanciu poate ajunge la CFR Cluj! Care sunt condițiile

Potrivit Fanatik, există mai multe circumstanțe favorabile acestui transfer. În primul rând se vorbește despre retragerea investitorilor CEFC (China Energy Company Limited) de la Slavia Praga, în contextul crizei economice provocată de pandemia de coronavirus. Astfel, campioana Cehiei va trebui să își vândă cei mai scumpi și valoroși jucători din lot, iar Stanciu se află printre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoșor Stanciu poate reveni în România la CFR Cluj

Al doilea motiv al revenerii lui Stanciu la CFR Cluj ar fi dorința tehnicianului Jindrich Trpisovski de a ”scăpa” de jucătorul român. Acesta nu mai este mulțumit de fostul mijlocaș de la FCSB. 

”Aștept mult mai multe lucruri de la el. Știu că poate mult mai mult. La antrenamente este extraordinar, dar la meciuri nu oferă la fel de mult”, a spus Trpisovski, potrivit Fanatik.

Nu în ultimul rând, Stanciu își dorește să revină în România. După trei ani în afara țării, acesta ar accepta o ofertă bună din punct de vedere financiar din România.

Dan Petrescu îl dorește cu orice preț pe Stanciu la CFR

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR, îl dorește cât mai repede pe Stanciu la Cluj și deja au început negocierieri. Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a dezvăluit că deja au demarat primele discuții cu reprezentanții campioanei României.

Reclamă
Reclamă 4

”Nicușor Stanciu este un jucător cu o cotă foarte bună în acest moment. Mă bucură faptul că este apreciat de Dan Petrescu și de cei de la CFR Cluj, dar este destul de dificil să revină acum în România. Se simte foarte bine la Slavia Praga, dar există interes pentru el de la mai multe echipe din fotbalul din Occident. Iar cehii nu-l vând decât pentru o sumă mare, din ce mi-au transmis”, a spus Anamaria, pentru Fanatik.

Nicușor Stanciu este cotat la 3.2 milioane de euro de Transfermarkt, iar la Slavia Praga câștigă 1.2 milioane de euro pe sezon. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:31

„Eclere, mici și bere!” Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

22:17

LIVE VIDEOVenezia – Palermo se joacă ACUM în AntenaPLAY. Nedelcearu, duel pentru un loc în finala play-off-ului de promovare

22:07

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

21:53

Mioveni – Botoșani 0-1. Moldovenii lui Bogdan Andone rămân în Liga 1!

21:47

VideoPromisiunea uriaşă a lui Dennis Man înainte de EURO 2024: „Vom face multe surprize!”

21:31

„Am vorbit două ore!” Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho! Face tot posibilul pentru un nou titlu cu CFR Cluj

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și