Închide meniul

Mihalcea ar vrea ca Dinamo să reia antrenamentele: ”Mi-aș dori, mi-ar plăcea”. De ce nu se poate urma modelul FCSB

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 15:06

Reclamă
Mihalcea ar vrea ca Dinamo să reia antrenamentele: ”Mi-aș dori, mi-ar plăcea”. De ce nu se poate urma modelul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Mihalcea ar vrea ca Dinamo să reia antrenamentele: ”Mi-aș dori, mi-ar plăcea”. De ce nu se poate urma modelul FCSB

Mihalcea a urmărit imaginile cu jucătorii de la FCSB în timp ce se pregăteau, regretând în același timp că nu se poate același lucru și la Dinamo. Fotbaliștii echipei din ”Ștefan cel Mare” au contractele suspendate, în timp ce rivalii au salariile înjumătățite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea: ”Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are”

Adrian Mihalcea nu a putut să vorbească cu jucătorii pentru că a semnat contractul în timpul pandemiei.

"Prima mea reacţie a fost mi-aş dori şi eu, dar nu ştiu dacă e legal. Mi-aş dori, mi-ar plăcea, am vorbit cu jucătorii şi mi-au spus,  dar noi de ce nu începem? Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are suspendate, are contractele în derulare şi totuşi nu e aceeaşi situaţie. 

Dar reacţia a fost da, mi-ar fi plăcut şi mie să fiu pe teren, şi în condiţiile astea de câte 2-3 jucători, şi cu metodele de precauţie, poate chiar testări", a declarat Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Adrian Mihalcea nu vrea să aibă probleme cu Poliția

Adrian Mihalcea nu ar vrea să aibă probleme cu Poliția, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB.

Reclamă

"Am văzut că Poliţia s-a autosesizat şi intervin alte probleme, am zis că oricum noi aşteptăm să fie totul în regulă şi să nu ne abatem de la nicio cale, să încălcăm legea până la urmă", a mai spus Mihalcea, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și