Închide meniul

Undă verde pentru Liga 1! Ministrul Ionuț Stroe a explicat cum se vor desfășura meciurile

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 8:15

Reclamă
Undă verde pentru Liga 1! Ministrul Ionuț Stroe a explicat cum se vor desfășura meciurile

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Meciurile din Liga 1 au șanse mari să se reia

Acesta susține că toți fotbaliștii vor fi testați pentru coronavirus, iar la partide ar putea asista între 100 și 120 de spectatori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Putem să ne gândim la 15 mai ca un reper de repornire a activităților sportive, însă sistemul va fi unul de izolare, va debuta cu faza de pregătire, în niciun caz cu competiții. O lună de zile, jucătorii vor fi testați, apoi vor porni antrenamentele cu un număr redus de participanți.

Ionuț Stroe: "Riscul epidemiologic e ridicat"

Doar dacă condițiile ne vor permite să trecem mai departe, vom face acest lucru. La sporturile de echipă e risc epidemiologic ridicat. Competiția națională de fotbal va fi reluată, suntem obitați să fim optimiști.

Dacă aveam 10.000 de spectatori la meciuri până acum, probabil cifra orientativă va fi la 100-120 de persoane. Nu vom folosi vestiare comune”, a declarat Ionuț Stroe la Digi 24.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și