Închide meniul

Dinamo primește o nouă lovitură. Un jucător îi bagă pe "câini" la o cheltuială de 1 milion de euro!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2020, 17:06

Reclamă
Dinamo primește o nouă lovitură. Un jucător îi bagă pe "câini" la o cheltuială de 1 milion de euro!

Mediafax Foto / Marian Ilie

Ionuț Șerban o poate costa pe Dinamo un milion de euro

Mijlocașul a fost adus în urmă cu 7 ani în Ștefan cel Mare, de la Sportul Studențesc. În cazul în care va pleca, câinii trebuie să-i plătească lui Vasile Șiman 1 milion de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Șerban nu își mai dorește să rămână la Dinamo

Contractul lui Șerban expiră pe 30 iunie. Jucătorul de 24 de ani a purtat deja negocieri cu Bogdan Bălănescu, dar nu este mulțumit de oferta primită

"E adevarat, nu am ajuns la un acord când am discutat ultima oară. Rămăsese că nu prelungim. Eu le-am zis că rămân la Dinamo doar dacă voi juca. Dacă va fi ca până acum, nu mai vreau să stau! Am vrut garanții. Ei mi-au raspuns că nu-mi pot garanta asta.

Nu am acceptat un salariu mai mic. Nu e vorba de bani, dar nici nu pot accepta mai puțin decât am în acest moment. Nu pot să las de la mine mai mult decât am lăsat toți anii aceștia", a declarat Ionuț Șerban pentru Prosport.

Din 2013 și până în prezent, mijlocașul a înscris un gol în 59 de meciuri de campionat. De un an nu a mai jucat niciun meci oficial, iar cota lui de piață a ajuns 50.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident Vezi toate știrile
Citește și