Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la Harlem Gnohere: "De unde iei vârf de atac mai bun?!"

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 19:47

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali, sfătuit să nu renunțe la Harlem Gnohere: "De unde iei vârf de atac mai bun?!"

SportPictures via Hepta

Harlem Gnohere a dat cinci goluri în actuala ediție de campionat

Atacantul francez a fost golgeterul echipei în ultimii trei ani, dar acum nu mai este văzut drept o opțiune pentru primul 11. În acest sezon, Gnohere a marcat 5 goluri în campionat, cu toate că a fost titular doar în 5 partide.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Greșește cu Bizonul. De unde iei vârf de atac mai bun ca Bizonul?! Părerea mea este că s-a greșit că nu l-a lăsat să joace titular", a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Gigi Becali îl așteaptă pe Harlem Gnohere la antrenamente

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

”Gnohere mai are un an contract cu noi, mai are, da. Trebuie să revină la pregătiri, așa e. Nu știu ce să îi fac”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
Vezi toate știrile
Citește și