Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut Vintilă la secția de poliție: "Nici vorbă de amendă"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 mai 2020, 7:45

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut Vintilă la secția de poliție: "Nici vorbă de amendă"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Bogdan Vintilă a fost chemat la poliție

Gigi Becali a dezvăluit că Bogdan Vintilă nu a luat amendă pentru că i-a chemat pe jucători la baza de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le-a explicat, nu a fost nicio problemă şi nici vorbă de amendă”, a spus Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a mai spus că jucătorii merg, în continuare, la baza din Berceni pentru a se pregăti.

Ei se duc să alerge pe unde vor ei, ei trebuie să alerge, două zile online şi o zi alergare pe unde poate. Poate să se ducă şi la bază, nu se organizează antrenamentul, dar au 5 terenuri şi poate să alerge câte trei unde vor ei”, a mai spus Becali. 

Poliția a demarat o anchetă după ce jucătorii s-au antrenat la baza din Berceni

FCSB a postat pe pagina de Facebook imagini de la antrenamentul de pe 27 aprilie. Grupuri de câte 3 jucători s-au antrenat la baza din Berceni. Clubul spune că nu s-au încălcat regulile de distanțare socială. În acest context, poliția a cerut lămuriri suplimentare de la Bogdan Vintilă. 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și