Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid după ce FCSB a revenit la antrenamente: "Inventează el lumea. O ia singur pe deal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 9:21

Gigi Becali, pus la zid după ce FCSB a revenit la antrenamente: "Inventează el lumea. O ia singur pe deal"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Gigi Becali, criticat de Valeriu Iftime

Jucătorii de la FCSB s-au prezentat ieri la antrenamente la baza din Berceni. Clubul a dat un comunicat în care a precizat că s-au respectat toată legislația în vigoare. Totuși, contestatarii nu au întârziat să apară și au pus tunurile pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gigi Becali inventează el lumea! O ia singur pe deal. Nu te poți aduna așa în timpul acestei situații. E stare de urgență și trebuie s-o respecte toți. E vorba de reguli și Ordonanțe Militare. Nu poți să faci așa ceva chiar dacă ai certitudinea că poți asigura toate condițiile de securitate și sănătate”, a spus Valeriu Iftime la Pro X.

Valeriu Iftime: ”La Botoșani fac abdomene în baie”

Valriu Iftime a oferit detalii și despre modul de antrenament al jucătorilor de la Botoșani.

La Botoșani, jucătorii fac antrenamente acasă, o dată pe zi. Fac abdomene în baie, bucătărie sau living. Unii fac și-n curte. Facem exerciții la distanță. Bine, doi sau trei jucători se mai întâlnesc pe un teren și aleargă. Dar nu există să ne strângem câte 10 într-un loc și să ne antrenăm”, a mai spus Iftime.

Poliția a demarat o anchetă împotriva FCSB

Poliția a vrut să afle dacă jucătorii respectă regulile de distanțare socială și Ordonanța Militară 3. Omul de afaceri din Pipera spune că totul a fost în regulă, iar jucătorii au stat la distanță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și