Închide meniul

Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 13:07

Reclamă
Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Profimediaimages

Probleme în vânzarea lui Dinamo

Chiar dacă tranzacția părea a se realiza în această săptămână, ultima veste primită de la Ionuț Negoiță poate da totul peste cap. Posibilii investiori au descoperit că datoriile sunt mult mai mari decât cele anunțate inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță riscă să îi pună pe fugă pe spanioli

Conform GSP, patronul lui Dinamo i-a speriat, în weekend, pe iberici. Ionuț Negoiță le-a trimis trei facturi neachitate, care nu se aflau în dosarul cu datorii prezentat inițial. Suma cumulată a acestora depășește o jumătate de milion de euro. Este vorba de facturi neachitate către furnizori și o serie de chirii neplătite.

Din primele informații se pare că negocierile vor continua chiar și în aceste condiții. Omul de afaceri Hermino Mendez nu dă semne că va da înapoi, dar a specificat că nu își mai dorește și alte surprize.

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde Dinamo pe un leu, dar datoriile totale ale clubului depășesc 3.000.000 de euro. Acesta este și motivul pentru care Asociația Dinamoviști pentru Dinamo nu a ajuns la un acord pentru prelua pachetul majoritar de acțiuni. În momentul de față, doar spaniolii mai poartă negocieri cu patronul alb-roșiilor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și