Închide meniul

La FCSB nu se mai respectă distanțarea socială. Antrenament la turație maximă în baza de la Berceni

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 9:20

Reclamă
La FCSB nu se mai respectă distanțarea socială. Antrenament la turație maximă în baza de la Berceni

Prosport

FCSB a reluat antrenamentele

Prosport a publicat o serie de fotografii de la baza de antrenament din Berceni. Astfel, se poate vedea cun jucătorii sunt strânși pe teren ca și cum ar fi condiții normale de antrenament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum se poate observa, distanțarea socială cerută de autorități nu este respectată.

Toți jucătorii de la FCSB au fost prezenți

Conform sursei citate, la antrenamentul de astăzi au fost prezenți toți jucătorii, mai puțin cei băgați în somaj tehnic de Gigi Becali. Cei din staff-ul lui Bogdan Vintilă au purtat măști.

M-a sunat Meme, m-a sunat Vintilă și le-am zis să facă ce vor ei, în fiecare zi se antrenează 5-6 jucători”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare Vezi toate știrile
Citește și