Închide meniul

Oficial! LPF se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1: "Vom veni cu o propunere de protocol"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2020, 16:26

Reclamă
Oficial! LPF se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1: "Vom veni cu o propunere de protocol"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

LPF se va adresa Guvernului României

LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am continuat dialogul cu domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea reluării competițiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor”, a anunțat LPF.

 LPF a anunțat datele etapelor rămase de disputat din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat datele la care s-ar putea juca etapele rămase de desfășurat din play-off și play-out. Asta dacă va fi respectat scenariul în care Liga 1 se reia pe 6 iunie.

Astfel, campionatul s-ar relua pe 6 iunie și ar fi gata pe 26 iulie. În această perioadă se vor disputa 8 etape de play-off și 12 runde de play-out. Asta doar dacă această criză a coronavirusului nu va fi profundă.

Cele mai așteptate meciuri, cele dintre FCSB și CFR, se vor disputa în weekend-ul 6-7 iunie, la Cluj, și în weekend-ul 11-12 iulie, la București. De asemena, finala Cupei României se va desfășura pe 29 iulie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și