Închide meniul

EXCLUSIV | Pandemia de Covid-19 poate aduce dezastrul în Liga 1. 6 echipe au mari probleme financiare și pot pierde licența

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 15:31

EXCLUSIV | Pandemia de Covid-19 poate aduce dezastrul în Liga 1. 6 echipe au mari probleme financiare și pot pierde licența

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

6 echipe din Liga 1 au mari probleme financiare

Inițial, aceste echipe au avut termen de plată pentru obținerea licenței până la 31 martie, el fiind amânat până la finalul acestei luni. FRF analizează acum  posibilitatea extinderii termenului pana la 29 mai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația a trimis către UEFA această cerere de amânare, valabilă doar pentru cluburile care solicită licență pentru Liga 1. De asemenea, se solicită ca pentru acordarea licenței, să nu se țină cont de datoriile cluburilor catre stat. 

Dinamo, avantajată de amânarea cerută de FRF

Fanii celor de la Dinamo au început să strângă bani pentru ca echipa să primească licența și pentru sezonul următor. Clubul are nevoie de 160.000 de euro. 

Totuși, Gigi Becali trage un mare semnal de alarmă pentru rivali. ”Un club nu se ține cu 200.000 de euro. Sunt doar salariile pe o lună atât. Nu pot ține fanii. Dacă nu vine un investitor cu bani mulți, Dinamo va falimenta. Nu o zic cu răutate, dar la fotbal trebuie bani. Eu nu o să dau donații.

Dacă tu iei licența cu donații, dup-aia ce faci? La fotbal, trebuie să conducă numai unul. În alte țări, e altfel. E ca și cum nu m-aș mai băga eu. Le-aș spune lui Argăseală și antrenorului să facă totul. În doi ani, e făcut tuci. Dacă tu investesți și altul stabilește, se alege praful”, a spus Becali, în exclusivitate la AntenaSport.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” Vezi toate știrile
Citește și