Închide meniul

EXCLUSIV | Avertismentul ministrului Tineretului și Sportului pentru Liga 1: "Aveți răbdare!"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 13:55

Reclamă
EXCLUSIV | Avertismentul ministrului Tineretului și Sportului pentru Liga 1: "Aveți răbdare!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fotbalul din Liga 1 este întrerupt cel puțin până la data de 15 mai

Șefii fotbalului și reprezentanții cluburilor tot caută soluții de a începe meciurile, dar Stroe le-a atras atenția că e prea devreme să își facă planuri cu adevărat.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Fotbalul nu este exceptat de la această pandemie. Studiile arată că sportivii care practică antrenamente de înaltă intensitate sunt susceptibili de contracta virusul mult mai rapid decât ceilalți oameni, care nu practică activități ce implică un efort susținut. În acest moment, orice formă de antrenament colectiv este limitată. Eu n-aș încuraja o asemenea practică până când experții din Ministerul Sănătății nu își dau acordul", a declarat Ionuț Stroe, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Ionuț Stroe: "Trebuie să avem puțină răbdare"

Ministrul Tineretului și Sportului nu poate spune cu exactitate o dată la care activitatea competițională s-ar putea relua. LPF a anunțat echipele că dacă meciurile nu se vor relua până pe 13 iunie, campionatul va fi înghețat. 

"Trebuie să avem puțină răbdare, lucrurile astea să le discutăm pe îndelete înainte de a le pune în aplicare. Și eu sunt susținătorul sportului, dar aceste lucruri trebuie să se facă gradual și să se pună pe primul loc sănătatea sportivilor și a publicului. 

Imaginați-vă ce ar însemna în acest moment un sportiv infectat, care își pune în pericol întreaga echipă, suspendă de fapt întreaga competiție. O echipă carantinată în acest moment ar însemna competița blocată. De aceea spun că este nevoie de răbdare", a declarat Stroe pentru AntenaSport.  
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și