Închide meniul

Când s-ar putea relua Liga 1 și în ce condiții! Anunțul făcut azi de Klaus Iohannis

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2020, 12:15

Reclamă
Când s-ar putea relua Liga 1 și în ce condiții! Anunțul făcut azi de Klaus Iohannis

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Klaus Iohannis a făcut noi anunțuri de maxim interes

Astfel, în cel mai bun caz pentru Liga 1, campionatul se poate relua cu porțile închise. LPF și-ar dori ca întrecerea internă să se desfășoare în perioada 6 iunie – 26 iulie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klaus Iohannis: Sunt interzise manifestările cu mulți oameni

”Să nu ne imaginăm că totul va reveni la normal după 15 mai. Unele restricții vor fi anulate, dar multe altele vor fi păstrate, pentru că virusul nu va dispărea. Va trebuie să găsim metode de a trăi și cu acest virus iar răspunderea fiecăruia în parte va deveni mai mare.

Dacă libera circulație va fi permisă după data de 15 mai, fără declarațiile pe proprie răspundere, în schimb nu vor fi permise adunările publice, manifestările cu mulți oameni”, a spus Iohannis.

Scenariul propus de LPF pentru revenirea Ligii 1

LPF a propus cu câteva zile în urmă un scenariu prin care cele 8 etape din play-off și 12 din play-out s-ar disputa în perioada 6 iunie – 26 iulie. Mai mult, tot în acest interval s-ar juca și meciurile eliminatorii din Cupa Românei, finala fiind programată pentru 29 iulie. 

Pe de altă parte, dacă întrecerea internă nu se va relua, UEFA are pe masă o propunere prin care echipele care ar merge în cupele europene ar fi alese în funcție de locul în clasamentul coeficienților. Astfel, FCSB ar ajunge în preliminariile UCL, iar CFR, în cele ale Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și