Închide meniul

EXCLUSIV | 8 echipe din Liga 1 vor înghețarea sezonului! De unde vin banii care vor scoate cluburile din ”groapă”

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2020, 8:50

Reclamă
EXCLUSIV | 8 echipe din Liga 1 vor înghețarea sezonului! De unde vin banii care vor scoate cluburile din ”groapă”

lpf.ro

8 echipe nu vor reluarea campionatului

Dacă nu se mai reia sezonul, atunci, un scenariu este cel în care nicio echipă nu mai retrogradează, iar Liga 1 ajunge la 16 echipe, adăugându-se și primele două clasate în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această situație, echipele din play-out, care se confruntă cu mari probleme financiare, pot apela la împrumuturi, garantând cu banii din drepturile TV din sezonul viitor. Astfel, ele vor putea să achite datoriile și să scape din situațiile de criză. 

Gică Hagi: ”E o variantă ca sezonul să fie înghețat”

Gică Hagi propune înghețarea acestui sezon, pentru a evita accidentările sau alte probleme care pot fi produse de coronavirus.

”Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema?”, a spus Hagi. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și