Închide meniul

Universitatea Craiova și-a reluat antrenamentele! Cum se pregătesc oltenii

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 16:46

Reclamă
Universitatea Craiova și-a reluat antrenamentele! Cum se pregătesc oltenii

Mediafax Foto via Hepta

Trei dintre jucătorii Craiovei au participat la primul antrenament

Este vorba de trei dintre componenții Universității Craiova. Bancu, Vătăjelu și Mihăilă au fost să se antreneze, cu acordul clubului și respectând normele de distanțare socială. De acum încolo, ședințele de pregătire se vor face zilnic, dar numai în grupe de câte trei jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Reacția conducerii Universității Craiova

Antrenamentele normale s-ar putea relua doar după data de 14 mai, dacă starea de urgență din România nu se va prelungi. Până atunci, oltenii au găsit această soluție de compromis. 

"Sunt antrenamente începute la cererea jucătorilor, nu organizate de club. Jucătorii pot veni în grupe de maximum trei, la ore diferite. Bineînțeles, trebuie să anunțe în prealabil și să respecte programul, astfel încât să nu se întâlnească mai mulți", au anunțat reprezentanții biroului de presă al Universității Craiova. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și