Închide meniul

Gabriel Torje, mesaj pentru PCH. "Este greu să îți rupi din portofel pentru Dinamo"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 6:01

Reclamă
Gabriel Torje, mesaj pentru PCH. "Este greu să îți rupi din portofel pentru Dinamo"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Torje nu crede că fanii pot salva Dinamo

Alb-roșiii au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru sezonul viitor. Salariile jucătorilor au fost plătite din donațiile suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje trage un semnal de alarmă

Torje a jucat patru ani pentru Dinamo și este îngrijorat de situația prin care trece clubul din Ștefan cel Mare. Pandemia de coronavirus, care a blocat fotbalul în România, l-a făcut să se gândească la cel mai negru scenariu.

"Din păcate această criză care va veni la nivel mondial…va fi foarte greu pentru toată lumea, e greu să îți rupi din portofel pentru Dinamo. Lumea nu lucrează, companiile nu mai merg, mulți au intrat în șomaj tehnic și oamenii vor încerca să țină de orice leușor", a declarat Torje pentru Digi Sport.

PCH a adus, în conturile lui Dinamo, peste 500.000 de lei. Datoriile sunt mult mai mari. Potrivit bilanțului financiar publicat de club, acestea se ridică la 2 milioane de euro.

Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo", din care face parte și Cornel Dinu, încearcă să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță. Tranzacția se poate realiza pentru 1 leu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și