Închide meniul

Raed Arafat, precizări despre reluarea competițiilor sportive în România

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 5:23

Reclamă
Raed Arafat, precizări despre reluarea competițiilor sportive în România

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Raed Arafat le dă de gândit oficialilor LPF

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a făcut un apel la calm. Acesta a specificat că situația se poate schimba de la o zi la alta și nu este momentul în care să se poată face estimări precise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raed Arafat dă peste cap planurile LPF

Starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus a fost prelungită, în România, până pe 14 mai. O zi mai târziu, jucătorii din Liga 1 își făceau planul că vor reveni pe gazon. Raed Arafat este sceptic și exclude relaxarea restricțiilor într-un termen foarte scurt.

"Foarte devreme de spus, la acest moment, dacă se pot relua pregătirile pe 15 mai! Foarte devreme! Nu putem estima acest lucru. Nu putem să ne pronunțăm. În orice caz, e foarte devreme!

Rugămintea mea către populație și către sportivi și către toți este să mai aibă răbdare la acest moment. Să nu preseze pentru că presiunile nu vor rezolva nimic la acest moment!", a declarat Arafat pentru Fanatik.

Oficialii LPF își doresc ca Liga 1 să se încheie pe 26 iulie, iar finala Cupei României să se dispute trei zile mai târziu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și