Închide meniul

Imagini spectaculoase din video-conferința de la FCSB. Cum se antrenează jucătorii lui Vintilă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 16:46

Reclamă
Imagini spectaculoase din video-conferința de la FCSB. Cum se antrenează jucătorii lui Vintilă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Imagini spectaculoase din video-conferința de la FCSB. Cum se antrenează jucătorii lui Vintilă

Roș-albaștrii au distribuit pe rețelele de socializare un filmuleț cu metodele de antrenament folosite de fotbaliștii pregătiți de Vintilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, mesaj pe Facebook pe timpul pandemiei de Covid-19

”În condițiile izolării provocate de pandemia COVID-19, roș-albaștrii s-au organizat corespunzător. Astfel, staff-ul tehnic și fotbaliștii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferință și se pregătesc împreună în acest mod.

De asemenea, elevii lui Bogdan Vintilă alternează acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergări individuale în jurul domiciliului.

Cu toții speră, însă, ca lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp și vor putea reveni la antrenamente și, implicit, la meciurile rămase din sezonul 2019-2020 al Ligii 1.

Reclamă
Reclamă

Până atunci, vă invităm să urmăriți o selecție realizată din antrenamentele de la domiciliu ale roș-albaștrilor!”, au scris cei de la FCSB.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Simona Halep a primit un wild card! La ce turneul poate reveni românca în circuit

13:30

VIDEOLeclerc, start perfect în antrenamentele Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică (14:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)

13:23

NEWS ALERTMircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

12:54

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

12:03

„Florin Tănase încă are rugină pe el!” Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

11:38

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

1 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 2 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și