Închide meniul

EXCLUSIV | "Magicianul" Budescu, transferul verii la FCSB. "Ar fi un model pentru cei tineri. Cum era Pintilii"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 12:48

Reclamă
EXCLUSIV | "Magicianul" Budescu, transferul verii la FCSB. "Ar fi un model pentru cei tineri. Cum era Pintilii"

Constantin Budescu este dorit înapoi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cuplul de vis Alibec-Budescu este pe punctul de a se destrăma. Atacantul are o ofertă de nerefuzat, în timp ce mijlocașul s-ar putea întoarce la FCSB. Budescu a mai evoluat pentru roș-albaștri și în sezonul 2017-2018. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mie mi s-a parut eficient. Jucătorul care a făcut diferența la FCSB. E un jucător de real talent și cred că nea Gigi știe clar că are nevoie de un jucător de excepție, care să îi strunească și pe ceilalți tineri, foarte talentați de altfel", a declarat Lucian Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Lucian Sânmărtean: "Budescu ar fi ca Pintilii"

Constantin Budescu are 31 de ani și a demonstrat în acest sezon la Astra că încă mai are multe de arătat. Sânmărtean consideră că este exact genul de jucător care le-a lipsit celor de la FCSB pentru a cuceri noi trofee. 

"Au nevoie de jucător de maturitate, de experiență, care să tragă după el echipa în momentele grele. Cei tineri au nevoie să crească lângă astfel de modele. Ca Pintilii. Cum poate deveni Budescu", a spus Sânmărtean pentru AntenaSport. 

În acest moment, Constantin Budescu este evaluat pe transfermarkt la 3 milioane de euro. Doar Florinel Coman și Dennis Man sunt mai bine cotați din actualul lot al lui FCSB. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și