Închide meniul

Curg ofertele pentru Bogdan Planic! Încă o echipă îl vrea pe fundașul lui FCSB

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 14:43

Reclamă
Curg ofertele pentru Bogdan Planic! Încă o echipă îl vrea pe fundașul lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Bogdan Planic a stârnit interesul mai multor echipe

Șeful lui FCSB a anunțat că a primit o ofertă din Rusia, dar a transmis că vrea cel puțin 500.000 pentru a se despărți de Planic. 
Turcii de la Fanatik au anunțat astăzi, 16 aprilie, că și Fenerbahce intră în cursa pentru semnătura sârbului, după ce l-a dorit și în pauza de iarnă. Fener este interesată și de transferul lui Dennis Man de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația lui Planic la FCSB, extrem de complicată

Bogdan Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Jucătorul vrea acum să dea în judecată clubul, la fel cum intenționează s-o facă și Adi Popa și Alexandru Stan

Lui Planic îi expiră contractul în vară, dar Gigi Becali poate activa unilateral o clauză prin care să i-l prelungească pe încă un an. 

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

21:00

LIVE TEXTGermania – Danemarca 0-0. Starurile nemţilor continuă lupta pentru marele trofeu

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și