Închide meniul

Rapidiștii, gest superb în plină pandemie. Alexa și jucătorii au ajutat oamenii în vârstă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 13:03

Reclamă
Rapidiștii, gest superb în plină pandemie. Alexa și jucătorii au ajutat oamenii în vârstă

SportPictures / Razvan Pasarica via hepta

Rapidștii, gest superb în plină pandemie. Alexa și jucătorii au ajutat oamenii în vârstă

Pe pagina de Facebook au fost publicate imagini de la acțiunea umanitară, iar cei de la Rapid au avut următorul mesaj: "Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Antonio Sefer și Facundo Mallo au fost în această dimineață voluntari într-o acțiune organizată de Primăria Sectorului 1, în care s-au împărțit ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sector. #Împreună vom câștiga această luptă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa, antrenorul Rapidului: ”Ne bucurăm că putem ajuta”

"Ne bucurăm că putem ajuta cu orice. Din prima clipă în care am auzit, am fost foarte încântat și am spus că particip cu plăcere.

Rapid este un club care mereu a fost alături de fanii lui, dar nu numai. În aceste zile speciale, noi trebuie să avem grijă în primul rând de seniori. Este timpul nostru pentru a avea grijă de ei!”, a declarat Alexa pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și