Închide meniul

Ceartă între rapidiști. Daniel Pancu, replică acidă la adresa lui Florin Manea

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2020, 18:53

Reclamă
Ceartă între rapidiști. Daniel Pancu, replică acidă la adresa lui Florin Manea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Daniel Pancu, atac la Florin Manea

Legendei alb-vișiniilor i-au fost reproșate rezultatele înregistrate în acest sezon. Pancu a fost luat la rost de directorul sportiv al divizionarei secunde și pentru că nu l-a păstrat în lot pe camerunezul Jean Onana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, atac dur la adresa lui Florin Manea

Ce am realizat eu în fotbal el n-a realizat nici până la unghia mea mică. Nici până la mizeria de la unghia mică, dar n-am. A profitat de dezorganizarea din club. Nu voi mai lucra cu astfel de specimene la cluburile la care voi mai activa.

Va fi 100% vina mea dacă nu promovăm. Dacă echipa promovează, meritul meu va fi de 0.2%. Am fost dezamăgit pentru că am pornit la un drum împreună, alături de conducere”, a răbufnit Daniel Pancu la Digi Sport.

Florin Manea a fost nemulțumit că un jucător adus de el în probe la Rapid, Jean Onana, nu a fost acceptat de Daniel Pancu. Între timp, mijlocașul camerunez a debutat pentru Lille.

După 23 de etape, giuleștenii sunt pe locul 6 în Liga 2. Au cu 13 puncte mai puțin decât liderul UTA Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și