Închide meniul

Marius Lăcătuș a explicat de ce Becali a plecat din Ghencea. Ce spune despre conflictul galeriilor

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 9:28

Reclamă
Marius Lăcătuș a explicat de ce Becali a plecat din Ghencea. Ce spune despre conflictul galeriilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Marius Lăcătuș a explicat de ce Becali a plecat din Ghencea. Ce spune despre conflictul galeriilor

Lăcătuș este de acord ca FCSB să evolueze pe arena din Ghencea, dar nu crede că Becali vă plăti chiria pentru noul stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș: ”Nu știu care va fi răspunsul Ministerului”

”A fost făcut din bani publici și are dreptul oricine să joace. Să nu uităm că acolo exista un stadion, care a fost demolat. Dacă FCSB va accepta chiria care se impune pentru acel stadion, nu știu care va fi răspunsul Ministerului. 

Să nu uităm că domnul Becali a plecat din Ghencea din cauza chiriei. La vremea aceea era de 20 sau 30 de mii de euro, iar acum cred că va fi mult mai mare, ținând cont de ce condiții va avea noul stadion”, a declarat Lăcătuș la Pro X.

Marius Lăcătuș se teme de un conflict al celor două galerii

Marius Lăcătuș consideră că venirea FCSB-ului în Ghencea va crea un conflict între Peluza Nord și Peluza Sud.

”Eu am zis că nu va fi înțelept din cauza problemelor care ar putea apărea între suporterii de la Peluza Sud și Peluza Nord, și chiar Gigi Becali”, a spus Lăcătuș.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și