Închide meniul

Teodora Meluță, despre fotbalul feminin din România: ”Câștig o sumă acceptabilă, dar nu există comparație!”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 8:43

Reclamă
Teodora Meluță, despre fotbalul feminin din România: ”Câștig o sumă acceptabilă, dar nu există comparație!”

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via hepta

Teodora Meluță, despre fotbalul feminin din România: ”Câștig o sumă acceptabilă, dar nu există comparație!”

Meluță crede că o femeie va antrena echipele din Liga 1 într-o bună zi. ”Cred că în 3-4 ani să avem o femeie antrenor în prima ligă. Așa cred eu”, a spus jucătoarea pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Meluță: ”Câștig o sumă acceptabilă”

”Aș prefera să fiu apreciată pentru ceea ce fac profesional, nu pentru că sunt frumoasă. Nu am reacționat la astfel de remarci. Prefer să îmi văd de treaba mea. Până la 14 ani am jucat la o echipă de băieți. Au fost câteva cazuri când nu am fost acceptată la meciuri pentru că mulți din tribune comentează, părinți sau privitori.

Prefer ghetele de fotbal, nu tocurile. Câștig o sumă acceptabilă din fotbal, dar nu există nicio comparație cu băieții. Cei mai mulți bani îi cheltui pe mâncare, haine și ghete de fotbal. Îmi doresc sa joc la un nivel ridicat, nu mă gândesc neapărat la partea financiară”, a mai declarat Teodora pentru sursa citată. 

Teodora Meluță a debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 15 de ani, iar în 2018 a primit la Gala Fotbalului Românesc premiul de cea mai bună jucătoare din campionatul intern. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și