Închide meniul

Veste bună pentru Gigi Becali. Pandemia scade prețurile și poate face transferurile dorite: ”Totul o să se reducă”

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 5:06

Reclamă
Veste bună pentru Gigi Becali. Pandemia scade prețurile și poate face transferurile dorite: ”Totul o să se reducă”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Veste bună pentru Gigi Becali. Pandemia scade prețurile și poate face transferurile dorite: ”Totul o să se reducă”

Hagi a spus că această criză va plafona prețurile în fotbal și jucătorii vor fi cu 50 la sută mai ieftini. Aceasta ar fi o veste bună pentru Gigi Becali, care îi dorește pe Radu Boboc și Virgil Ghiță de la Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, despre viitorul fotbalului: ”Totul o să se reducă”

"Eu ştiu sigur un lucru, că totul o să se reducă la 50 la sută. Ceea ce înainte era 100 de lei, acum o să fie 50. Pe termen scurt, asta înseamnă în primul an şi jumătate, cu siguranţă că vor scădea preţurile de la 300 la 150, de la 150 la 75, de la 10 la 5. 

Cu siguranţă că lucrurile vor scădea şi atunci eu trebuie să fiu pregătit. Aşa că jucătorul tânăr va avea un avantaj, tânăr de perspectivă şi costă puţin, cluburile mari îl vor lua mult mai uşor.  Noi, deocamdată, încă stăm bine, eu aşa cred că avem calculele făcute şi stăm destul de bine. Clar că şi preţul lui Ghiţă, al lui Boboc şi la toţi ceilalţi a scăzut, e clar", a declarat Hagi pentru Telekom Sport.

Becali i-ar dori pe internaționalii de tineret de la Viitorul, după ce transferul lui Chindriș de la FC Botoșani pare a fi intrat în impas. De asemenea, patronul FCSB vrea să îi cedeze din vară pe Florinel Coman și Dennis Man. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și