Închide meniul

Ionuț Negoiță, dezlănțuit: ”Cei care s-au dat dinamoviști sunt ca iepurii acum!” Singura salvare a clubului

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 18:50

Reclamă
Ionuț Negoiță, dezlănțuit: ”Cei care s-au dat dinamoviști sunt ca iepurii acum!” Singura salvare a clubului

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Negoiță a trans încă un semnal de alarmă

"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile… Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum”, a spus Negoiță la Digi Sport.

Ionuț Negoiță: "Suporterii reprezintă singura varinată fezabilă"

Acesta spune că singura soluție de salvare a clubului o reprezintă implicarea suporterilor.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă. Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!," a mai spus Negoiță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și