Închide meniul

Ionel Dănciulescu a răbufnit: ”Au împrumutat Dinamo cu dobândă. Îmi asum ce spun!” Dialog încins cu Negoiță

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 16:54

Reclamă
Ionel Dănciulescu a răbufnit: ”Au împrumutat Dinamo cu dobândă. Îmi asum ce spun!” Dialog încins cu Negoiță

Ionel Dănciulescu a răbufnit

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dănciulescu a lansat acuzații grave la adresa conducătorilor din ultimii ani de la Dinamo, pe care i-a acuzat de cămătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"De ce spun asta? Pentru că în ultimii ani, majoritatea conducătorilor care au fost la Dinamo au împrumutat clubul cu o anumită dobândă, uneori mai bună decât cea de la bancă. Şi îmi asum ceea ce spun.

Şi nu cred că cei care au fost acţionari la Dinamo au ieşit pe pierdere. Ăştia sunt genul Yes man, oamenii care câştigă din fotbalul românesc. Cei care nu rezonează cu restul clubului", a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Dănciulescu, dialog incendiar cu Negoiță

Ionel Dănciulescu a purtat și un dialog cu Ionuț Negoiță. Spiritele s-au încins când fostul jucător al dinamoviștilor a cerut garanții din partea lui Negoiță.

Ai primit contractul că vei lua banii din drepturile tv! Eu ce garanţie am avut când am băgat 10 milioane la Dinamo?”, i-a spus Negoiță lui Dănciulescu.

Reclamă

Spre deosebire de alţi fotbalişti care au jucat mai mult în străinătate, eu nu am câştigat aşa mulţi bani. Nu pot să pierd bani dacă nu am nicio garanţie. Dacă îmi daţi garanţii, eu mâine fac viramentul bancar!”, a fost replica imediată a lui Dănciulescu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și