Închide meniul

Ionuț Negoiță anunță dezastrul de la Dinamo: ”Nimic nou, nicio perspectivă. Clubul va dispărea”

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 10:48

Reclamă
Ionuț Negoiță anunță dezastrul de la Dinamo: ”Nimic nou, nicio perspectivă. Clubul va dispărea”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Ionuț Negoiță anunță dezastrul de la Dinamo: ”Nimic nou, nicio perspectivă. Clubul va dispărea”

Negoiță a încercat în ultimele luni să vândă clubul altor acționari, dar nu a găsit pe nimeni potent financiar. Omul de afaceri s-a resemnat și anunță un adevărat dezastru pentru clubul bucureștean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo: ”Nimic nou, nicio perspectivă”

”Nu e nimic schimbat la Dinamo în momentul de față. Nimic nou, nicio perspectivă din păcate, arată destul de sumbru viitorul. Am furnizat informații pentru minimum 10 entitați interesate, dar toate au fost blufuri. 

Dacă de doi ani și jumătate mi-am făcut cunoscut interesul și decizia mea a fost foarte clară de a ieși din această poveste, normal că sunt resemnat și nedumerit”, a declarat Negoiță pentru ProSport.

Ionuț Negoiță: ”Dacă există dezinteres, Dinamo va dispărea”

”E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%. Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. 

Eu nu am glumit niciodată. Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere”, a mai spus Negoiță pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și