Închide meniul

Curg ofertele pentru Dennis Man. Ultimul club mare care e pe urmele ”perlei” lui Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 15:19

Reclamă
Curg ofertele pentru Dennis Man. Ultimul club mare care e pe urmele ”perlei” lui Becali

Profimediaimages

Dennis Man, ofertat de Fenerbahce

În licitația pentru atacantul de 21 de ani a intrat și a doua cea mai titrată echipă din Turcia. Fenerbahce și-l dorește pe jucătorul care are o cotă de piață de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, dorit de Fenerbahce

AntenaSport a anunțat, în exclusivitate, că Sheffield United îl dorește cu insistență pe Dennis Man. Gigi Becali a stabilit suma pentru care este dispus să renunțe la "perla" lui, mai exact 10 milioane de euro. Conducătorii echipei din Premier League vor avea totuși o misiune dificilă.

Pe fir a intrat și Fenerbahce, care nu mai acceptă să fie în afara podiumului. Echipa care are în palmares 19 titluri de campioană ocupă acum pe locul 7. Conform turcilor de la Fanatik, Dennis Man a atras interesul "canarilor". În jurul atacantului de la FCSB se poate construi noua echipă a lui Fenerbahce.

Jurnaliștii de la cotidianul amintit anterior știu că va urma o adevărată licitație. Aceștia au precizat că Man a stârnit și interesul lui Roma, Zenit, Sevilla, Feyenoord și Atalanta.

"Pentru Man există doar discuţii. Au dat 7 milioane şi am considerat că nu e un subiect serios şi nu am discutat deloc. 7 milioane pentru Man. Nu am vrut să discut nimic. Hai, la revedere! Nu vreau să zic (n.r. – numele echipei)", a spus Gigi Becali la Antena Sport.

Reclamă

În acest sezon, Dennis Man a înscris 7 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și