Închide meniul

EXCLUSIV | Scapă cine poate! Daniel Pancu, îngrijorat de viitorul fotbalului românesc: "Calitatea va scădea dramatic"

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 14:49

Reclamă
EXCLUSIV | Scapă cine poate! Daniel Pancu, îngrijorat de viitorul fotbalului românesc: "Calitatea va scădea dramatic"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Daniel Pancu este îngrijorat de tăierile de salarii din fotbalul românesc

La aproape toate echipele din Liga 1 s-au luat măsuri de criză, iar jucătorilor și antrenorilor li s-au redus contractele. Inclusiv la Rapid, toți angajații au fost băgați în șomaj tehnic. În acest moment, cel mai optimist termen de reluare a competițiilor este 13 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu știu cum va fi după, pentru că la noi și așa banii erau puțini, contractele erau mici față de cei din jurul nostru. Calitatea va scădea drastic, dramatic chiar", a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Daniel Pancu: "Echipele cu academii vor fi avantajate"

Gigi Becali a anunțat deja că dacă situația nu va reveni la normal până în toamnă, va mai păstra doar jucătorii importanți și va miza în rest pe tineri de la echipa a doua. Daniel Pancu consideră că aceasta ar putea fi unica parte pozitivă pentru fotbalul românesc. 

"Singurul lucru bun va fi pe plan local, să fie mai mulți jucători, să se joace cu suflet, dar tot la bani și la valoare revii. Echipele care au academii și care produc juniori vor fi avantajate pe viitor", și-a exprimat Pancu opinia, la AntenaSport. 
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și