Închide meniul

Un fost jucător de la FCSB îl critică pe Gigi Becali: ”La CFR este mai multă stabilitate”

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 5:05

Reclamă
Un fost jucător de la FCSB îl critică pe Gigi Becali: ”La CFR este mai multă stabilitate”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, în conflict cu un fost jucător de la FCSB: ”L-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar!”

Gardoș a fost de acord cu alegerea lui Alex Chipciu, de a merge la CFR Cluj, spunând de asemenea că formația ardeleană este mai stabilă decât FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Chipciu nu a greșit cu nimic pentru că la CFR Cluj este mai multă stabilitate și nu există riscul să…. Oamenii sunt mai calmi acolo, plus că și orașul este mai liniștit, e mai de familie, așa”, a spus Gardoș pentru Digi Sport.

Gigi Becali, răspuns pentru Florin Gardoș: ”L-am făcut milionar”

”Pe Gardoș l-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar. I-am distrus! Pe Pintilii l-am luat de unde l-am luat, l-am făcut milionar. Eu le-am mulțumit, și ei mi-au adus milioane.

Omul care are iubire de sine, cum cred că e Gardoș, crede despre el că e atât de bun și trebuie luat și accidentat. Becali dă banii, ce mai vrei de la Becali? Te-ar ajuta Becali, ar juca în locul tău, dar nu poate”, a declarat Becali pentru Pro X.

Florin Gardoș a jucat pentru FCSB între 2010 și 2014 și s-a transferat apoi la Southampton, în Anglia. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
6:55

NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp

0:13

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55 29 aug.

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49 29 aug.

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46 29 aug.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și