Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul verii, la FCSB. ”Îl dau și mâine”

Dan Roșu Publicat: 8 aprilie 2020, 14:27

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul verii, la FCSB. ”Îl dau și mâine”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali vrea transferul lui Chindriș

”În ultimele trei săptămâni, nu am vorbit nimic despre Andrei, dacă pleacă undeva sau nu. Dacă îmi dă un milion astăzi, eu îl dau mâine, dar pe mai puțin nu-l dau. Eu am vrut un milion și jumătate pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: Andrei Chindriș e un jucător de un milion de euro 

Să spunem că nu mai e un milion și jumătate, dar el e jucător de un milion. Nu cade fotbalul atât de tare. Și nu cad transferurile mici, cad transferurile mari”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Fundașul de 21 de ani cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro a adunat 27 meciuri în acest sezon, în tricoul Botoșaniului, în toate competițiile. Finanțatorul i-a transmis că sunt oferte pentru el.

”Acum totul e în ceață. Aștept să se reia campionatul, să putem juca fotbal, după putem vorbi de transfer. Mi-a spus și mie domnul Iftime că sunt ceva oferte, așteptăm să vedem. Situatia asta a incurcat pe toata lumea.

Domnul Iftime ne-a anunțat că dacă se reia campionatul, totul va fi bine, ne vom primi banii. La noi nu s-a discutat de reducerea salariilor. Avem mici restanțe, dar nu ne putem plânge, avem ratele la 3 luni, ar fi trebuit să le primim acum", a spus Chindriș la Pro X.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și