Închide meniul

Alibec n-a luat salariul de trei luni, dar se gândește la alții: "Sunt oameni care au rămas fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc acum!?"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 18:49

Reclamă
Alibec n-a luat salariul de trei luni, dar se gândește la alții: "Sunt oameni care au rămas fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc acum!?"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Denis Alibec este îngrijorat de situația din țară

"Aveam două luni restanțe când am plecat de acolo. Practic acum sunt vreo trei luni și jumătate fără bani. Și, din ce am înțeles, domnul Niculae e plecat… Vom vedea, sper să se rezolve până la urmă. Totuși, mai mari probleme sunt în alte părți! Sunt oameni care au rămas fără loc de muncă. Ei din ce trăiesc acum!?", a spus Denis Alibec pentru Gazeta Sporturilor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec: "Îmi e teamă pentru ai mei, că sunt mai în vârstă"

Pandemia de coronavirus i-a dat de gândit lui Alibec. Dacă în trecut fotbalul era principala preocupare, acum jucătorul se teme de ce va urma. 

"Mi-e frică pentru ai mei, că sunt mai în vârstă. Am înțeles că noi, cei tineri, scăpăm cumva. Dar la bătrâni e foarte greu. O am pe bunica mea, trebuie să o protejez. Am văzut că s-a prelungit și starea de urgență, deci suntem departe de rezolvare. Trebuie să fim atenți, pentru că altfel ce am făcut până acum e degeaba", a declarat Alibec pentru Gazeta Sporturilor. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo Vezi toate știrile
Citește și