Închide meniul

Dennis Man, tot mai aproape de Premier League: "Avem acceptul domnului Becali să negociem"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 16:17

Reclamă
Dennis Man, tot mai aproape de Premier League: "Avem acceptul domnului Becali să negociem"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man este dorit în Premier League

AntenaSport a anunțat în exclusivitate că Sheffield United, echipă aflată în acest moment pe locul 7 în Premier League, îl dorește insistent pe Dennis Man. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu există o ofertă scrisă, dar sunt discuții. Am primit acceptul domnului Becali să negociem, să discutăm despre transfer. Îl știe toată lumea pe patronul Stelei. El cere și noi încercăm că obținem cât mai mult. În acest moment sunt doar discuții, dar să nu uităm că suntem în plină pandemie de coronavirus", a declarat Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Dennis Man poate pleca pentru 10 milioane de euro

Dacă în trecut Gigi Becali spera să primească peste 20 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, acum s-ar mulțumi și cu jumătate din sumă. Patronul lui FCSB a refuzat totuși o ofertă de 7 milioane de euro. 

Și Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB. Mijlocașul este dorit în MLS, de Orlando City, iar Gigi Becali cere 9 milioane de euro pentru 60% din drepturile asupra jucătorului.  

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și