Închide meniul

Nicolae Stanciu critică deciziile luate de Becali şi Hagi! "Am auzit că în România este grav"

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2020, 7:30

Reclamă
Nicolae Stanciu critică deciziile luate de Becali şi Hagi! "Am auzit că în România este grav"

Zuma Press / Mateusz Slodkowski via Hepta

Nicolae Stanciu îi critică pe Becali şi Hagi

"Am auzit că în România este grav. În mod normal, cluburile nu ar trebui să aibă probleme cu banii atât de devreme. Un club ar trebui să aibă bani până la finalul sezonului în curs", a spus Stanciu, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Planic, discuţie aprinsă cu Gigi Becali

Sârbul Planic este singurul jucător din lotul lui Vintilă care nu a acceptat înjumătăţirea salariului. 

Iniţial, fundaşul a fost de acord cu înjumătăţirea salariului, dar doar pe perioada crizei, nu pe 6 luni. Becali nici nu a vrut şi l-a băgat în şomaj tehnic. 

Planic a devenit al șaselea jucător în această situație după Bălgrădean, Momcilovic, Stan, Gnohere și Adi Popa. Becali a luat această decizie în cazul lui Planic deoarece sârbul nu a vrut să își prelungească contractul.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și