Închide meniul

VIDEO | Florin Tănase a acceptat provocarea lui Cristiano Ronaldo. Cine l-a încurcat pe căpitanul lui FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2020, 19:50

Reclamă
VIDEO | Florin Tănase a acceptat provocarea lui Cristiano Ronaldo. Cine l-a încurcat pe căpitanul lui FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim

Becali face orice pentru Tănase

Cu șase goluri marcate în această ediție de campionat, Tănase a avut dificultăți în a-i face concurență lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase și Cristiano Ronaldo, în "Cupa sufrageriei"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#playinside #livingroomcup @nike @cristiano
A post shared by TanaseFlorin (@florintanase10) on

Florin Tănase a fost incomodat de cățel atunci când a ales să accepte provocarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul tocmai lansase "Cupa sufrageriei", din dorința de a demonstra că nu are rival nici în timpul pandemiei de coronavirus. Atacantul lui Juventus a făcut 142 de abdomene în decurs de 45 de secunde. Așteaptă să vadă dacă, în condiții similare, poate fi întrecut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey guys, I have a new challenge for you to stay active: the Living Room Cup . Can you step up and beat my core crusher record? Show me what you got and use #livingroomcup #playinside @nike @cristiano so I can you!
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Florin Tănase are un motiv în plus să se păstreze în formă. Vrea să demonstreze că merită și el oferte precum cele primite de coechipierii săi Dennis Man și Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și