Închide meniul

Prunea a primit vestea că a fost băgat în şomaj tehnic pe WhatsApp: "Nu am fost consultat!"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 18:01

Reclamă
Prunea a primit vestea că a fost băgat în şomaj tehnic pe WhatsApp: "Nu am fost consultat!"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică

Florin Prunea a fost băgat în şomaj tehnic

Managerul general al clubului a spus că a primit această veste pe WhatsApp, precizând că nu "i se pare o variantă câştigătoare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: "Trecem prin clipe grele!"

"Jucătorii lui Dinamo mai au trei salarii de primit, iar Florin Prunea nu este de acord cu ideea șomajului tehnic: "Problema financiară este una veche, este publică, nu mai ținem niciun secret. Trecem prin clipe foarte grele, asta este. Așteptăm și noi un semnal de la patronul nostru. Eu n-am fost consultat în privința șomajului tehnic, am primit această înștiințare pe WhatsApp. Nu cred că aceasta este variantă câștigătoare, mai ales pe termen lung", a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Florin Prunea a dezvăluit când a vorbit ultima dată cu Negoiţă

Managerul general al celor de la Dinamo a dezvăluit şi când a vorbit ultima dată cu Ionuţ Negoiţă. 

"Ultima dată am vorbit cu dânsul acum două săptămâni. Mi-a spus că trebuie găsite surse de finanțare, pentru că e greu să mai oprești acest bulgăre după ce pleacă la vale. Eu mai vorbesc și cu ceilalți conducători", a mai spus Florin Prunea.

Ionel Dănciulescu are contractul suspendat la Dinamo

Ionel Dănciulescu a anunţat în exclusivitate pentru AntenaSport că are contractul cu Dinamo suspendat.

Reclamă

"Eu am primit de suspendare, nu de şomaj tehnic. Deci, de suspendare a contractului pe perioada asta, cu nebunia asta care e", a spus Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și