Închide meniul

Riscă Gigi Becali cu Florinel Coman? Dumitru Dragomir e sigur: ”Să-l dea repede!”

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 7:50

Reclamă
Riscă Gigi Becali cu Florinel Coman? Dumitru Dragomir e sigur: ”Să-l dea repede!”

MMA / Niros Foto via hepta

Dumitru Dragomir e de părere că Florinel Coman trebuie lăsat să plece. Mesaj pentru Becali: ”Să-l dea repede!”

Potrivit Telekom Sport, fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal este de părere că plecarea lui Coman în America i-ar aduce un profit uriaș lui Becali, mai ales că jucătorii vor fi vânduți pe sume mai mici după criza generată de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali: ”Să-l dea repede!”

”Să-l dea repede, e foarte bun jucător. S-ar putea să-l dea cu 3 milioane la anul, încă mai sunt prețuri ridicate”, a declarat Dragomir pentru Telekom Sport.

De asemenea, Dragomir a vorbit și despre decizia lui Gigi Becali de a băga jucătorii în cantonament.

”Acolo ar putea să facă pregătire centralizată, sub control medical. Aşa ar trebui să facă toate cluburile. Prima dată testarea tuturor fotbaliştilor şi a tuturor din bază. Şi să nu iasă de acolo, că dacă ies, e deranj”, a mai spus fostul șef  de la LPF pentru sursa citată.

Ioan Becali anunță transferul lui Coman la Orlando City

Ioan Becali, impresarul lui Florinel Coman, a dezvăluit faptul că jucătorul de la FCSB s-a înțeles cu cei de la Orlando City.

Reclamă

Coman ar urma să semneze un contract pe trei ani cu formația din MLS. El este golgheterul de la FCSB cu 11 goluri în 25 de meciuri din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și